Night at the Museum 3

Woensdag 10 juni wordt Night at the Museum 3 gelanceerd op dDVD. Het derde deel van deze komische avonturen films belooft opnieuw avonden vol kijkplezier!

Om deze release te vieren werden we uitgenodigd in het Natuurhistorisch museum in Brussel voor een aparte rondleiding in de Egyptische afdeling. De rondleiding was toegespitst op de kinderen, met zoektochten, verhalen, een kleurpauze en een knutselworkshop.

image

image

image

image

Manon werd opgemaakt met kohl zoals een echte Egyptische prinses en maakte een gouden armband vol edelstenen.

Nadien trokken we het park in voor een heerlijke picknick.

image

image

De kinderen hebben de smaak te pakken om met het aangekondigde mindere weer de film te bekijken! En u?

NIGHT AT THE MUSEUM 3 (from left) Sacajawea (Mizuo Peck), Atilla the Hun (Patrick Gallagher), Teddy Roosevelt (Robin Williams), Larry Daley (Ben Stiller) and Nick Daley   (Skyler  Gisondo) plot to save the magic that brought the museum characters to life.  Photo credit:  Kerry Brown. TM and © 2014 Twentieth Century Fox Film Corporation.  All Rights Reserved.  Not for sale or duplication.

NIGHT AT THE MUSEUM 3
(from left) Sacajawea (Mizuo Peck), Atilla the Hun (Patrick Gallagher), Teddy Roosevelt (Robin Williams), Larry Daley (Ben Stiller) and Nick Daley (Skyler Gisondo) plot to save the magic that brought the museum characters to life.
Photo credit: Kerry Brown.
TM and © 2014 Twentieth Century Fox Film Corporation.  All Rights Reserved.  Not for sale or duplication.

Geef een reactie