Endimi ging de nieuwe Mazda2 eens bekijken

Mijn man rijdt met een Mazda6, ik heb een Mazda3 sedan besteld (hij zit ergens op een boot), en de garagist nodigde ons uit voor een leuk lanceringsevent voor de nieuwe Mazda2. Niet alleen met de flitsende nieuwe auto in mooie rode metaalglas, maar ook met een gin&tonic bar met een lokale gin uit Aalst.

De auto

Eerst even over de auto. Een belangrijk punt voor mij is steeds de kofferruimte. En die mag er wel zijn voor zo’n compact wagentje. Geen beenruimte meer op de achterbank, zou je dan denken, maar niets is minder waar. Zolang je geen dubbele meter bent als chauffeur is de ruimte op de achterbank best wel voldoende. Ok, ben je een boom van een mens van bijna 2 meter dan wordt het nogal moeilijk iets anders dan een kinderstoeltje op de achterbank te plaatsen. Maar de ruimte binnenin is dus echt wel mooi gezien het een compacte wagen betreft. Maar nu mijn favorietjes: de restyling van de voorkant van de wagen is echt wel geslaagd, heel sportief. Ook de inrichting binnenin is leuk: 3-kleurige zetels (gebroken wit, zwarte achterkant en een leuke rode afwerking). En dan natuurlijk het sportieve en minimalistische dashboard, waarvan ik de manier waarop de ventilatie is ingewerkt echt wel leuk vind. Vinnig en leuk wagentje!

image

image

De gin

Het event in Aalst ging gepaard met een o zo in de mode gin&tonic bar. Hiervoor nodigden ze de mensen uit van Cockney’s gin. Deze gin uit 1838 werd nieuw leven ingeblazen door 3 Aalstenaars in samenwerking met stokerij VDS. De gin werd geserveerd met jeneverbessen en zeste van appelsien en met een Fever Tree indian tonic. Een lekker frissen combinatie! Yum!

image

Geef een reactie