Hoe ver kan je gaan met cuberdons?

Heel ver. En bij Zoet weten ze hoe ver je kunt gaan met killer combo’s in de snoep. Na de ongelofelijk heerlijke marsmallows van Barù met een chocolade jasje en mijn favoriete chocolate hippo’s met gezouten caramel. Hun macarons zijn om een moord voor te begaan.

fleur_de_sel_caramel_hippos_baru_1024x1024

En nu ben ik opnieuw verkocht: marshmallows met cuberdonsmaak!

cubospeq_1024x1024

 

Foto’s: snoepzoet.be

“Spekken” zoals we hier zeggen. Op de site van Zoet staat het volgende:

Dit verse cuberdon spek is wat er gebeurt er wanneer je de Antwerpse en Gentse ambacht laat samenwerken. Sappig en luchtig Antwerps spek van confiserie Pierot vermengd met het traditionele recept van de Geldhof cuberdons. Les Maîtres Confiseurs bracht de twee artisanale confiseries samen en liet het malse CubOspeQ® tot stand komen.

Mijn eerste bestelling is al onderweg!

One thought on “Hoe ver kan je gaan met cuberdons?

Geef een reactie