Endimi kocht een eend

Ik ging nog eens naar de IKEA. Dat doe ik meestal op een spurtje: op voorhand duidelijk stellen wat ik nodig heb en binnen en buiten op 15 minuten. Dat was toen ik vlakbij IKEA Anderlecht werkte en tijdens de middagpauze ging winkelen. Nu werk ik aan de andere kant van Brussel, dus nam ik tijdens mijn vrije dag even de tijd om rustig naar IKEA Gent te gaan. Rustig. Daar gaan dus de zorgvuldig uitgestippelde plannen. Behalve de afgesproken 6 bakken om mijn voorraadkast eens goed te ordenen nam ik natuurlijk nog servetten mee. En een nieuwe kookpot want mijn man had geklaagd dat hij zijn vingers verbrandde aan de metalen oren van de pastapot.

En een eend.

image

Ze maakt deel uit van de tijdelijke SPRUTT collectie. Ze noemen het een opbergmeubel maar het is dus een eend. Die open kan en waar je vanalles in kunt stoppen. De badrand is nu vrij van de berg kinderpotjes en -popjes, er staat een vrolijke witte eend in de badkamer en er is opnieuw wat meer rust in mijn hoofd.
image

SPRUTT opbergmeubel eend, ikea.be, 14,99€

One thought on “Endimi kocht een eend

Geef een reactie