De vijfde Belgian Girl Geek Dinner!

Belgian Girl Geek Dinners is al aan de 5de editie toe! Het gaat hard, en het was opnieuw een leuke en leerrijke editie.

We waren te gast op de 26ste verdieping van The Hotel, u weet wel, waar Obama logeerde. De mensen van Bol.com kwamen er de nieuwe uitbreiding aan hun webshop voorstellen: de handtassenshop!

We kregen ook tekst en uitleg van 3 dames met hun eigen e-commerce project:

  • Flying Frenzy webshop, voor kattenspeeltjes. Claudia, de oprichtster, gaf interessante tips over de keuze van het product, en haar samenwerking met Bol.com als toeleverancier.
  • Luxedy, een leuke webshop van fantasiejuwelen. Dorien vertelde hoe zij merkte dat duidelijke verzendinformatie cruciaal is, en hoe een chatfunctie in je webshop steeds geapprecieerd wordt.
  • HelloMyDear, niet zomaar een fotoboek service. Je maakt van het onderwerp van de foto’s een avontuur, met tekst en uitleg. Je kan je verhaal gewoon online laten staan, maar ook in een prachtig boek laten afwerken, voor jouw “held”. Hier een duidelijk aparte benadering van e-commerce, maar opnieuw blijkt de chat functie een hit.

Na de presentaties was er de mogelijkheid om een rondleiding in het hotel te volgen, maar ik was so interessant aan de praat geraakt dat ik die aan mij voorbij liet gaan.

Ook de goodiebag was de moeite: popcorn van Propercorn dankzij Zoet, Bol.com gadgets en een cadeaubon, speculaas van Maison Dandoy, sparkly oorbellen van Luxedy, een tasje van SoBaggy met een kortingsbon.

PC_Original_Visual_Tomato_large

Bedankt Kel, en tot binnenkort!

One thought on “De vijfde Belgian Girl Geek Dinner!

Geef een reactie