Aan mijn muur

Nieuwe post in de #boostyourpositivity challenge. Aan mijn muur. Muren, die zijn er om te decoreren vind ik. Er hangt vanalles aan mijn muur. Ook in decoratie durft mijn smaak nogal te variëren. En ik ben nog niet klaar met alles ophangen. Ik heb nog in te kaderen litho’s en posters liggen, een impressionistische reproductie die ligt te verkommeren. Maar ik ben wel blij met wat er voorlopig toch al aan mijn muur is geraak. Het zicht ervan maakt mij elke dag wel een klein beetje blij. Kijkt u even mee?

Een zeefdruk en een litho van personages uit XIII:
image

Reproductie van art déco champagne reclame:
image

Roemeense glaskunst van Art Georgies, de subtiliteit komt niet goed over op foto:
image

Mijn zotte keukenmuur:
image

De ingekaderde foto van een optreden van mijn man als bassist:
image

Maar er ligt nog te veel stof te vergaren, de muren van mijn traphal zijn nog eenzaam. Maar er zijn plannen, dat wel 🙂

Geef een reactie