Mijn favoriete muziek

Serieus? Toen ik deze opdracht las wist ik gewoon niet waar te beginnen. Ik heb eigenlijk een zeer eclectische smaak. Ik luister naar vanalles, maar veel hangt af van mijn gemoedstoestand. Zo kon je mij vinden op Graspop, maar ook op het concert van Dimitri Vegas en Like Mike in het Sportpaleis met tussendoor een halte op het Boombalfestival, en zelfs op muziek gezette mantra’s komen hier regelmatig aan bod met af en toe een streepje Beethoven of zo gevolgd door een musical. Ik speel zelf meerdere instrumenten: piano, dwarsfluit, draailier. Dus ik wist echt niet waar te beginnen. Dus maakte ik een playlist op Spotify met wat ik allemaal leuk vind, door elkaar. Duidelijk een zwaartepunt op het gitaarwerk wel, daar blijf ik het grootste zwak voor hebben. Vandaar dat ik dit jaar een volledig weekend naar Graspop ga!

Via dit linkje te beluisteren.

Have fun!

Geef een reactie