Persoonlijke ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling. Het is iets waar iedereen naar zoekt, maar het is een moeilijke zoektocht. Waarschijnlijk een zoektocht die nooit eindigt. Maar soms kan je een tijdje een versnelling hoger gaan. Meestal doe je dat niet alleen. Een goede babbel, mensen die je ontmoet, veel elementen in je leven kunnen een stap zijn naar die verdere ontwikkeling van jezelf.

Ik vind het heel fijn wanneer mensen die al grote stappen gezet hebben hun ervaringen willen delen met anderen. Dit kan ook weer gewoon, bij het pakken van een pint, maar sommige mensen hebben meer begeleiding nodig, een rustige omgeving, gelijkgestemde zielen.

Een ex-collega, Femke Rosiers, maakte de laatste paar jaar enorm veel mee, en heeft nu de moedige stap gezet om haar ervaringen te gebruiken om mensen verder te helpen op hun route naar persoonlijke ontwikkeling. Hiervoor heeft ze een reeks van 6 betaalbare avondseminaries gemaakt, volgens 6 thema’s: “algemeen welzijn”, “een leven zonder angst”, “harmonieuze relaties”, “een gezond lichaam en een gezonde geest”, “een betere toekomst” en ten slotte “je innerlijke gids”.

WalkYourWay_logo-03-300x168De seminaries zijn beschikbaar in 3 talen: Nederlands, Engels en Frans en zullen in opeenvolgende reeksen gegeven worden in de regio van Brussel. Ik ga in elk geval de eerste reeks mee volgen, en kijken waar ik een verdere stap kan nemen op mijn weg.

Willen jullie ook eens komen luisteren en mee te doen? Ik mag van Femke 3 vouchers weggeven ter waarde van 25€, dus 3 gratis seminaries in de reeks van 6. Wat moet je hiervoor doen? Stuur mij een mailtje op annelies@endimi.be en vertel kort waarom je denkt dat deze seminaries jou mogelijk kunnen helpen. Vrijdag 13/02 maak ik de winnaars bekend.

Succes en misschien tot dan!

Geef een reactie