Afscheid nemen bestaat niet

Het einde van mijn opzegperiode bij de werkgever waar ik bijna 12 jaar gewerkt heb. Nieuwe uitdagingen voor de deur, de eerste klant wacht al ongeduldig op hun extra agile coach. Om op een fijne manier afscheid te kunnen nemen van mijn collega’s nodigde ik hen uit op een afscheidsdrink. Een handige locatie: een cocktailbar/café in Dilbeek met een frituur eraan. We maakten er een gezellige boel van, met lekkere drankjes en gezellige babbels, fijne collega’s en veel herinneringen. Als afscheidscadeau kreeg ik een aankoopbon voor het nabijgelegen shopping center (en heb ik nu niet net mijn oog laten vallen op de nieuwe Minnie Mouse sweaters bij Appel’s zeker?) maar ook iets waar geen waarde op te kleven valt: een notaboekje met foto’s die genomen werden tijdens mijn carrière, boodschappen van collega’s en boordevol herinneringen. Ik ga mijn collega’s hard missen, maar ik ben blij dat ze stuk voor stuk blij zijn dat ik mijn vleugels uitsla.
image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s