O dennenboom

We kopen al een paar jaar onze verse den bij een tuinaanleg bedrijf dat ook levert. Dit jaar één in pot, die we hopen te kunnen uitplanten en een paar jaar op rij in huis houden (fingers crossed!). Ik kwam vrijdagmiddag dus thuis met, netjes onder het afdak, een mooie den aan de deur. Een kwartiertje later stond hij in een netjes gewassen pot op zijn plaats te blinken en zich aan te passen in het nog koude huis, een paar uur voor de verwarming eraan begint.

Zaterdagochtend haalde ik de versieringen erbij, en de kindjes hebben naarstig geholpen: Manon zette de ster op de top dankzij de sterke armen van papa, en beide kindjes hingen onbreekbare ballen op de laagste takken. De pareltjes van dit jaar heb ik zelfs door het hele jaar heen aangekocht.

Tinkelbel op een strik, gekocht in Disneyland in april:

image

Mickey en Minnie (die stonden ook op onze taart toen we trouwden, als peper- en zoutvatje):

image

4 onbreekbare ballen van Frozen (kids went wild!) (En ja, Barbie ligt te slapen onder de boom).

image

En 1 van mijn slechts 2 aankopen op FACTS dit jaar: de Cheshire Cat!

image

Christmas, being Disneyfied since as long as I can remember 🙂

Geef een reactie