Hoe tem je een draak 2 giveaway

Korte dagen, lange koude avonden. De kinderen buiten laten spelen is vanaf ten laatste 17u geen optie meer. De Sint bracht gelukkig wat winters speelgoed, zodat ze met hernieuwde energie in huis kunnen spelen en hun creativiteit laten vloeien. Maar sommige namiddagen zijn koud, grijs en druilerig en vragen om een gezellige tijd voor de tv, op de zetel met een lekker warme fleece. Hoe tem je een draak 2 is nu ook net uit. Hikkert en Bijtkwijt zetten hun avonturen voort en er is zlefs al een derde film voorzien voor 2017!

 

Het extra leutige is dat ik een “Hoe tem je een draak 2” pakketje mag weggeven. Ideaal onder de kerstboom die massaal gezet wordt nu de Sint zijn ronde heeft gedaan! Hoe kan je dit winnen? Zet hieronder waarom jij graag een eigen draak zou hebben, en wie weet word jij uit de deelnemers geloot! De wedstrijd loopt tot 10 december.

Veel succes!

EDIT 11/12 22:13 volgens random.org is Fem/Femie13 de winnares! Veel plezier ermee!

Schermafdruk 2014-12-11 22.12.56

8 thoughts on “Hoe tem je een draak 2 giveaway

 1. Zo zou ik onze kaarsjes door ons draakje kunnen laten aansteken. En ons draakje zou er ook voor zorgen dat er geen chauffage meer aangestoken dient te worden want ten gepaste tijde zou hij onze woonkamer verwarmen.

 2. Kim du Bois de Nevele

  Ooohhhhh,

  Wij willen ook mee doen 😁
  Wij zijn zit van draakjes.
  Eala heeft er al een paar 😜

 3. fie

  ideaal om het brandalarm uit te testen 😉 en gewoon omdat een draak wel cooler is dan een poes

 4. 🙂 omdat ik denk dat als je met een draak reist je veel bagage mee kan nemen. Met een vliegend paart of zo al iets minder… 🙂 Kusjes!

 5. Vandromme Saskia

  omdat je dan makkelijk de open haard aansteekt, en omdat ik dan zonder problemen over de files heen kan vliegen vooral nu er een paar stakingsdagen aankomen…

 6. Met een draak in huis kan ik me een echte Khaleesi voelen! En dat lijkt me wel wat zo vandaag 🙂
  En niet te vergeten: geen files meer om naar het werk te gaan!!! (en ik ben er zeker van dat ik ook altijd parkeerplaats zal hebben ;p)

 7. Astrid

  Gedaan met het gepruts om de BBQ aan te steken, gedaan met alle files en ochtendleed. Draakje is onze helper in nood. En bovendien hebben onze 3 kinderen er een reuzeknuffel bij 🙂

Geef een reactie