Lego advent kalenders!

Waar we wonen zitten we op de grens tussen het gebied van Sint Maarten en Sinterklaas. Het gevolg is dat er bij ons al weken Sint en Piet te zien zijn in de verschillende winkels. Manon kijkt ernaar uit: ze popelt om haar brief te maken (gepland voor deze namiddag) en weet al van een hoop dingen wat ze wil: Baby Bello (Bobo baby pop van Cicciobello), én een Lala Loopsy die in bad kan, én loombandjes én Lego!

Wat Lego betreft zit ze op een kantelpunt: ze wordt bijna 5 en voelt zich te groot om Duplo te vragen, maar de meeste gewone Lego dozen spreken haar nog niet direct aan. MAAR dat was zonder de advent kalender gerekend.

Zoals elk jaar heeft Lego advent dozen uitgegeven in verschillende thema’s. Mijn persoonlijke favoriet blijft de Star Wars set, waar dit jaar een Darth Vader in kerstman outfit in zit! Maar voor de niet-Star Wars fans is er ook plezier te beleven; er is een Lego Friends doos en een Lego City doos beschikbaar.

Leuk om elke dag een klein cadeautje te krijgen in de aanloop naar Kerst, of bijvoorbeeld te gebruiken als traktatiedoos bij extra goed gedrag als je niet meedoet met de Christelijke oorsprong van de advent. De inhoud is gewoon té leuk om zo te laten. Hier dus zeker op de wishlist!

Geef een reactie