Sinterklaas is bijna jarig

De Sint komt er bijna aan, en aangezien Sint Maarten bij ons in de streek ook zijn neus durft laten zien (en al op 11 november komt) is Manon al volop aan het brainstormen wat ze op haar brief wil zetten.

Zo wilde ze bijvoorbeeld haar eerste set loombands, omdat ze eindelijk op school geleerd had hoe dat moet. Maar we vonden er niet direct in de boekjes. Ik stelde voor dat ze ze zou tekenen en dat mama er “loombands” zou onder schrijven.

Toen ze een week later afkwam met de mededeling dat ze een speeltje wou dat ze ook in de opvang hadden werd het lastiger. Het was geel, met een zonnetje, en dat ging zo open. Ik stelde voor dat we eens goed in de boekjes zouden bladeren om het te vinden. Haar gevatte antwoord: “Maar neen mama, het staat niet in de boekjes, maar dat is niet erg hoor, ik zal het tekenen en de Sint zal wel weten wat het moet zijn!”.

Als u een idee hebt, ik hoor het graag…

 

 

Geef een reactie