Endimi test de Samsung Gear 2

Aidan wordt bijna 2, en tot mijn scha en schande moet ik toegeven dat een deel van de zwangerschapskilo’s jammer genoeg zijn blijven plakken. Een 5-tal om precies te zijn. En die moeten eraf.

Dankzij de hulp van de mensen van Samsung ben ik nu meer vastberaden dan ooit om dat streefgewicht opnieuw te bereiken en misschien zelfs een tikkeltje te verbeteren. Ik mag een dikke maand lang een Samsung Gear 2 testen, met een bijhorende Galaxy S5, om met de bijgevoegde “health”-app mijn vorderingen te volgen en mezelf te motiveren.

image

Eerste ding dat mij al opviel: de stappenteller meldt mij dat ik overdag te veel aan mijn bureau zit. Ik moet meer bewegen tussendoor! Ik kan in de app ook mijn voeding opvolgen, en ontdekte dat daar de meest voorkomende voedingsmiddelen uit de supermarkt in zijn opgenomen, merkspecifiek! Er wordt een onderscheid gemaakt tussen de zalm uit de colruyt en die uit de Delhaize! Interessant want…

image

Bewegen is één ding, eten is ook één van de oorzaken dat ik niet meer aan dat gewicht geraak. Chocolade, frietjes, snoeperijen,… zijn mijn zwakke plek. Ik zou nog liever een maaltijd overslaan dan mijn snoep te laten. Maar ik moet streng zijn. Mijn garderobe wenkt, en ik moet op mijn tanden bijten. Ik heb mijn voeding dus ook aangepast: weg met de snoeperijen behalve maximum één keer per week; geen brood, pasta, of aardappelen (een beetje paleo, ja) en veeeeeeel meer verse groentjes. 

De komende weken komen er dus updates: wat is het verschil, helpt de gear erbij, wat doe ik nog allemaal met de gear,… ik ben zelf razend benieuwd wat het gaat geven!

3 thoughts on “Endimi test de Samsung Gear 2

  1. pretfles

    jammer dat ze bij mijn madam niet blijven plakken, die komt nu echt nooit bij, jammer genoeg

    1. De gear fit is smaller en eleganter, en makkelijk van bandje te wisselen, deze is inderdaad nogal groot, maar niet zwaar en went snel. Een mens test wwat hij toegestuurd krijgt hé 😉

Geef een reactie