Tijd voor Boombalfestival!

Dit weekend is het opnieuw Boombalfestival! Het festival is intussen een traditie geworden voor mij, waar ik intussen ook steeds meewerk, mijn echtgenoot is stagemanager van één van de danstempels. Ik kijk enorm uit naar deze editie: voor het eerst is het hoofdpodium niet meer in een grote circustent maar zomerfestivalgewijs in de open lucht. De danstempels met goede dansvloer blijven uiteraard behouden. Mijn lijstje van toppers voor deze editie:

Op Vrijdag:
– Hoofdpodium: Snakes in Exile en Kadril
– Danstempel 1: Parasol en Variomatic
– Danstempel 2: Orbál en Brotto Lopez Sextet

Op Zaterdag:
– Hoofdpodium: The Dirty Habit Country Club en LUKA BLOOM!
– Danstempel 1: b-boa en Naragonia
– Danstempel 2: Sophie Cavez en Lost Highway

Op Zondag:
– Hoofdpodium: Tom Waits tribute
– Danstempel 1: Super Parquets (in de hoop dat ze beter spelen dan op de Gentse Feesten)
– Danstempel 2: Bombadil, Le Manège en Claranbaux-Geerinck

Extra leuk gegeven: om onze fruitboeren te steunen is er een speciale actie op zaterdag! Elke bezoeker krijgt een peer aangeboden. Verder zijn er ook steeds peren te koop op de festivalsite. Post een selfie van jezelf met je peer en de #-tag #peerselfie en je maakt kans op een gratis weekend ticket voor volgend jaar!

Foto: Klesie

Misschien tot dans?

One thought on “Tijd voor Boombalfestival!

  1. pretfles

    doe Luka mijn groeten, ik ben niet voor festivals dus hoop hem bij een volgende zaaldoortocht weer te zien

Geef een reactie