Zomeruitstapje voor een regenachtige dag: de Panini expo!

Dit jaar was het terug een hype: stickeralbums van Panini. Toen ik klein was had ik het My Little Poney album. Mijn broers hadden hun eigen albums. Panini heeft eigenlijk een rijke geschiedenis, waardoor het aanspreekt voor jong en oud. Als ouder van jonge kinderen zit er het element van nostalgie, de boeken en stickers die je zelf verzamelde. Met de vernieuwde hype zijn de stickeralbums terug in de aandacht, en dat wordt gevierd met de Panini expo in Tour & Taxis in Brussel.

De Expo is verdeeld in 4 delen met een totale oppervlakte van 7.000m²: Foot expo, Family expo, Comics en Kids Play. Voor elk wat wils!

image

Bovendien is Oasis partner van dit evenement en zorgt voor een hoop animaties, en natuurlijk zijn hun producten verkrijgbaar. Daar bovenop kan je via Shedeals je toegangstickets kopen met een extra: bij aankoop van een volwassenen ticket krijg je een gratis kinderticket én enkele gratis Oasis drankjes!

Maar ik heb nog meer! Dankzij Oasis en endimi.be kan je hier 2 Family Passes winnen twv 48€! Een family pass is een combi ticket voor 2 volwassenen en 2 kinderen. Wat moet je hiervoor doen? Zet hieronder wat je zo leuk vindt aan het idee van de Panini expo: verzamelde je vroeger zelf, of zijn je kinderen nu fan? En welke was jouw favoriete boek? Op dinsdag 29/07/2014 maak ik de winnaars bekend, zij krijgen dan de informatie toegestuurd om hun gewonnen e-ticket te claimen.

Veel succes!

2 thoughts on “Zomeruitstapje voor een regenachtige dag: de Panini expo!

  1. Ik had er zelf eentje van de troetelbeertjes.. Net ff gegoogeld en alleen de cover zien alleen al maakte mij zo nostalgisch 🙂 Hier zijn ze heel even mee gegaan in de voetbalrage, maar zo magisch als het vroeger voor ons was, is het precies toch niet meer.

  2. Maja

    oh dat lijkt me wel fijn! En niet eens zo ver voor ons. Ik verzamelde vroeger vooral artis punten eigenlijk. Daar hadden we een boek over poezen mee gekocht. Van panini herinner ik me vooral de voetbalprentjes.

Geef een reactie