Kermiske doen

We kijken met de kinderen regelmatig naar nick jr. U weet wel, het kanaal met Dora p, Diego en de psychedelische Bubble Guppies en Team Umizoomi. Maar ook het kanaal met Peppa Big. Telkens die tekenfilm te zien is, is de herkenning frappant, zeker nu Manon en Aidan dicht in de buurt zijn van de leeftijden van Peppa en George. De situaties tussen grote zus en kleine broer zijn soms zo herkenbaar!

Toen ik op de kermis van de Vrijdagsmarkt in Gent bij de grijpbeestjes een nest Peppa Big pluchkes zag aarzelde ik geen moment. Het was blijkbaar zelfs mijn geluksdag: slechts 2€ en 2 pogingen later mocht George mee naar huis. Aidan was in de wolken!

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s