Kinderpraat

1. Mama: en, was er een clown in het circus? Manon: neen, alleen mensen en papegaaien. That settles it – clowns are not human.

2. Papa: vertel eens Manon, wat hebben jullie op sprookjeskamp gedaan? Manon: niets. Papa: helemaal niets? Zelfs geen sprookje voorgelezen. Manon: Nee. Maar wel een verhaal. Ok dan, een sprookje is dus geen verhaal.

3. Manon: Ik ben gevallen mama, ik heb een nieuwe pleister nodig, eentje met Hoeha’s erop. Mama (doorzoekt de kast en vindt Dora pleisters): deze? Manon: neeeeee! Die met Hoeha’s erop! En toen vond ik deze in een hoekje verstopt –>

4.  Manon: Mama, ik ben verliefd op X. Mama: Ah, en in welke klas zit die? Manon: In de studiejaren, de derde! Mama: wow zeg, en ziet hij jou ook graag? Manon: ja hoor. En hij heeft gezegd dat we gaan trouwen als we groot zijn *stilte* *vervolgt heel stilletjes met rode kaakjes* en ik heb ja gezegd…

Geef een reactie