Hamburgerduplo

Lego blijft ook aan de kleintjes denken, en ons kleintje vindt dat de max! Het maatje groter is er ook dol op, en zij is al op de leeftijd dat het allemaal wat preciezer moet, maar het is zalig om ze na wat bouwen samen bezig te zien om alles “op te eten”.

Waar ik het over heb? De Lego Duplo Creative Picnic. Een leuke doos, het deksel is eigenlijk een serveerblad, met specifieke blokken om hamburgertjes, groente, fruit en zelfs een doosje melk te maken. Er zijn broodblokjes, kaasblokjes en ook mijn persoonlijk favoriete blokje: de dot ketchup voor de afwerking.

10566_box2_in 10566_Meal

 

 

 

 

 

 

 

Hier in huis dus een hit, het is heerlijk om de kleine meid “Kepsjoep” te horen zeggen (en zeggen dat ze dat nog steeds niet wil eten), en dan de 2 kinderen heel trots een tray vol namaak eten te zien rondsleuren waar je als ouder natuurlijk enorm van moet genieten! Torenhoge hamburgers heb ik hier al moeten verorberen! Met als dessert een druifje of appelsien. Heerlijk 😉

IMG_20140614_153251IMG_20140614_153314

Geef een reactie