Eindejaarscadeautje – inspiratie nodig!

Het einde van het schooljaar nadert. Manon had een duobaan dit jaar, en ging daar zeer goed mee om. Zeer tevreden van het juffenteam! En dan komt het einde van het schooljaar in zicht en is daar die traditie om de leerkracht een cadeautje te geven om die tevredenheid te uiten. Iets meer dan enkel een tekening van het kind, maar geen cliché zoals de zoveelste doos pralines of mug met daarop “beste juf/meester”.

Vorig jaar schonk ik er nog een klein setje wellnessproductjes bij. Dit jaar zit ik met meer twijfels. Ik weet zeker dat één van de juffen die wellnessdingen wel ziet zitten. Van de andere juf ben ik nog niet zo zeker. Het is nogal wat zenne: iets willen schenken waar ze écht iets aan hebben, dat hun kasten niet doet uitpuilen, waarvoor er geen medische contra-indocatie is (stel u voor: chocolade geven aan iemand die daar allergisch aan is!)…

Ideeën zijn welkom.

4 thoughts on “Eindejaarscadeautje – inspiratie nodig!

  1. fie

    ik maakte vorig jaar confituur. met dan als label een foto van lou op’t schoolfeest en dat vonden ze wel leuk

Geef een reactie