Eindejaarscadeautje – inspiratie nodig!

Het einde van het schooljaar nadert. Manon had een duobaan dit jaar, en ging daar zeer goed mee om. Zeer tevreden van het juffenteam! En dan komt het einde van het schooljaar in zicht en is daar die traditie om de leerkracht een cadeautje te geven om die tevredenheid te uiten. Iets meer dan enkel een tekening van het kind, maar geen cliché zoals de zoveelste doos pralines of mug met daarop “beste juf/meester”.

Vorig jaar schonk ik er nog een klein setje wellnessproductjes bij. Dit jaar zit ik met meer twijfels. Ik weet zeker dat één van de juffen die wellnessdingen wel ziet zitten. Van de andere juf ben ik nog niet zo zeker. Het is nogal wat zenne: iets willen schenken waar ze écht iets aan hebben, dat hun kasten niet doet uitpuilen, waarvoor er geen medische contra-indocatie is (stel u voor: chocolade geven aan iemand die daar allergisch aan is!)…

Ideeën zijn welkom.

4 reacties op ‘Eindejaarscadeautje – inspiratie nodig!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s