Schoolfeestkoorts

Op de school van Manon is er elke 2 jaar een schoolfeest, afgewisseld met een opendeurdag. Dit jaar is het feestjaar, dus tussen de “gewone” lessen door wordt er al druk geoefend, binnen een paar weken is het zover!

Een zomers schoolfeest, het thema is “een ZOOtje” en diertjes staan dus centraal. De 2de kleuterklas koos voor een bijendansje, de pakjes worden verzorgd door de juffen. En dan krijg je putje lente de vraag mee om voor je kleuter ofwel een zwarte legging met zwarte sokjes ofwel een zwarte kousenbroek te voorzien. Logisch voor de zwarte bijenpootjes, alleen is dit niet echt het seizoen om dat te vinden hé! Een zwarte legging had ik gelukkig nog van de winter, maar een kleutermeisje heeft zo niet direct zwarte sokjes liggen…

Gelukkig heb ik keilieve collega’s, met dochters die groter zijn dan de mijne. Na even in hun schuiven te duiken heb ik nu 2 paar zwarte sokjes en een zwarte collant. Oef. Nu nog haar naam erin naaien en klaar is kees.

Ik ben nu al super benieuwd naar dat schoolfeest!

Geef een reactie