Tuttenmiserie

Mijn beide kinderen begonnen hun leven al duimend, maar stapten na maximum 4 maand over op een tut. Ik probeerde bij Manon meerdere modellen en eindigde bij Bibi, de NUK spenen. Dental en zo van die dingen, dus wel OK. Bij Aidan begon ik gewoon direct met de Bibi tutjes (en de versie van mijnfopspeen.be) en hij werd die netjes gewoon. Nu hij 20 maand is hebben we de tut voor in bed en voor wanneer hij moe is of getroost moet worden 2 reserve tutjes beneden. Maar meneertje heeft al zijn tandjes, en durft nogal eens een gat in zo’n tut bijten.

Met de Rode Duivels gekte bracht Bibi ook een thematut uit: de Belgische vlag met de duivelse drietand. Mijn man vond het hilarisch, dus ik kocht er ééntje. Het viel mij op dat de leeftijdscategorie veranderd was: +16 maand. Owkay, zag er normaal uit dus huppekee.

En toen gaf ik die aan zoonlief en viel het mij op dat die tut toch wel wat kleiner was dan wat we gewoon zijn, en veel zachter, en de vorm leek mij anders. De zoon bestudeerde de nieuwe tut, stak ze in de mond, zoog 2 keer en toen vloog de tut door de lucht. Geweigerd. En dikke tranen toen hij geen andere tut kreeg. Zucht.

Ik ben nu dus op jacht naar Bibi tutten die een beetje hip en stoer zijn, leeftijd 12-36 maand. Telkens ik er vind koop ik, 3 tot nu toe en de eerste heeft hij intussen al stukgebeten. Ik denk dat ik er nog eens ga bestellen bij Mijn Fopspeen…

4 thoughts on “Tuttenmiserie

    1. De oude vorm? Want de verpakking ziet er quasi hetzelfde uit… Heb er intussen nog 2 gevonden hier bij de apotheek.

  1. Tijd voor een tutloos verder bestaan? Mirte was er met 2 jaar vanaf, ook ‘s nachts. Overdag kreeg ze al langer geen tut meer. Ik vergat ‘zogezegd’ steeds in de winkel een nieuwe te halen… Na een week was ze er vanaf. 😉

Geef een reactie