Giveaway nummer 20: Mitocare

Dankzij de mensen van Sanofi nog eens een giveaway voor de (jonge) gezinnen. Sinds enkele maanden worden er nieuwe verzorgingsproducten door Sanofi op de markt gebracht onder de naam Mitocare. Je zag hier en hier al blogposts hierover voorbijkomen. De wondgel is ongelofelijk goed, ik maakte de vergelijking: wondje op het linkerhand was met de gel op 3 dagen tijd vrijwel genezen, er is geen litteken te bespeuren; wondje op de rechterhand behandelde ik op mijn gewoonlijke manier en geeft na 6 weken nog een lelijke paars-rode vlek. Het pompje is super eenvoudig in gebruik. Ook de spray voor de luierwissel is enorm handig. De reeks Mitocare werd ook nog uitgebreid met een SOS spray voor de billetjes.

Ik mag van Sanofi niet minder dan 5 pakketjes uitdelen met daarin een wondgel, spray voor de luierwissel en SOS spray voor babybilletjes. Elk pakket heeft een waarde van ongeveer 45€.

image

Wil je ook genieten van deze nieuwe en zeer handige producten? Commentaartje hieronder en de kinderhandjes trekken 5 gelukkige winnaars op 30 mei!

EDIT: amai amai 1 kans op 2 om te winnen 😉 de winnaars zijn Pretfles, Tamara, Veer, Fie en Annelies!

11 thoughts on “Giveaway nummer 20: Mitocare

 1. Davinia

  Voor heerlijk zachte billetjes van ons toekomstige prutske, en de wondgel zal nog van pas komen bij onze grootste held!

 2. Tamara

  Ideaal pakketje om mijn schatje van 2 maanden te verzorgen. En leuk als extra verjaardagscadeautje voor mezelf…

 3. elien

  Lijkt wel een wondermiddel! Wil ik zeker en vast uitproberen.
  Als hy op de papa zal lijken, zullen we de wondergel goed kunnen gebruiken. 🙂

Geef een reactie