Jarig 4

Mei komt snel dichterbij! Het vierde thema voor de grote verjaardags-giveaway maand is geen verrassing voor wie mij kent:

Gadgets/technology

Ik hou van moderne dingen, van onze smart tv over mijn telefoon en alle apps die ik daarop kan zwieren, de Hue lampen die ik won en alle leutige dingen binnen de technologie die ons helpen ronduit genieten van het leven. En de combinatie tussen die verschillende dingen.  Dergelijke spullen mag je dus verwachten in deze giveaway!

 

birthdaylogo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s