Deze heerlijke lente en de tuin

Toch leuk zo’n mooie lente. Ik ben vastbesloten meer te gaan genieten van mijn tuin, dus kocht ik wat extra lentebloemetjes, kruiden (munt, thijm, rozemarijn), lavendel en aardbeisoorten. Onkruid en wildgroeiende klimop moesten eraan geloven. Intussen zijn de perelaar en kerselaar volop in bloei. Ik hoop op lekker fruit deze zomer. De meststofjes van Eskin die nu al gebruikt kunnen worden heb ik zorgvuldig toegepast. Binnenkort hoop ik paprikaplantjes, want daar eten wij hier kilo’s van. En ondertussen kunnen we al genieten van al dat moois:

image

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s