Buiten speeldag (of: als het goed is…)

Vandaag was het buiten speeldag. Het weer was perfect: niet te warm, niet te koud, niet te nat. Dit jaar werd er door de jeugddienst samen met de gemeente en de buitenschoolse opvang werk gemaakt van een heus evenement. Ik schreef de kleine meid in en hield mijn hart vast: er was sprake van een modderglijbaan.
De kleintjes speelden blijkbaar niet in de modder, maar er waren massa’s spelletjes en ook pannenkoeken. Een groene omgeving, prachtweer en goede animatie. Ik hoop dat door succes volgend jaar herhaald kan worden!

Een paar foto’s:

image

image

image

image

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s