Buitenspeeldag 2014

Op 2 april is het weer zover: buitenspeeldag! TV uit, ravotkleren aan, en buitenspelen! Er is dan ook niets op tv: Ketnet, Kazoom en Nickelodeon zenden niet uit, je moet maar gaan buiten spelen!

Buitenspeeldag 2014 van 13u tot 17u

 

Elk jaar zijn er meer en meer events op buitenspeeldag in de verschillende gemeenten, ook dit jaar is onze kleine gemeente mee op de kar gesprongen. Het is zelfs zo dat de buitenschoolse opvang vanaf 13u45 van alle scholen massaal naar de buitenspeeldag gaat. En we zijn al gewaarschuwd: ze moeten kleren aan die zeer vuil mogen worden, en reservekledij zal geen overbodige luxe zijn. Ik zal maar rubberlaarzen meegeven ook.

Wil je weten of er ook in jouw gemeente iets wordt georganiseerd? Check hier op de site van de Buitenspeeldag. Veel plezier!

Geef een reactie