Snoepertjes

Snoepwinkeltje. Hoe zorg je ervoor dat je bij dat woord niet direct denkt aan zo’n schreeuwerig winkeltje propvol schreeuwerige suiker? Hoe zorg je ervoor dat je bij het zien van het winkeltje echt zin hebt om binnen te wandelen en te genieten van een beetje van al dat mooi uitgestalde lekkers? En hoe maak je dat bereikbaar voor iedereen?

Wel, je opent een prachtig modern winkeltje in een leuke stad en je maakt die fantastische lekkernijen beschikbaar via een webshop. En dat is wat de mensen van Zoet deze week gedaan hebben met de opening van hun shop-met-webshop! Kijk eerst even mee:

En als je niet ter plaatse kunt gaan kiezen in Mechelen, kies dan gewoon online: als je voor 17u bestelt worden je snoepjes de dag erna netjes geleverd!

Ik heb even moeten twijfelen, maar weet nu al zeker wat mijn eerste bestelling zal bevatten: een beetje van hun verse macarons de Paris (elke week verse!), fleur de sel caramel marshmallows, ginger & lime marshmallows, forest berry hippo chocolaatjes en cuberdons.

En als afsluitertje nog dit heel interessante weetje: Zoet heeft ook “speciallekes” in het assortiment. Wil je gelatinevrije snoep? Eet je glutenvrij? Ben je vegetarisch? Of lactose-intolerant? Zoet heeft ook voor jou lekkere snoeperijtjes! Aan alles is gedacht, zelfs aan cadeaupakketjes! Lekker!

2 thoughts on “Snoepertjes

  1. pretfles

    De winkel is vlak over mijn schoonmoeder, ik passeer er vaak, en kan me zelden bedwingen om binnen te springen, leuke aanwinst voor deze leuke stad.

Geef een reactie