De lego leeftijd

Onze Munchkin is in de echte Lego-leeftijd aan het komen. Tot een tijdje geleden was ze tevreden met haar Duplo, zeker toen ze bij de opening van de Lego store zelf haar verjaardagscadeau mocht kiezen, we kochten toen deze set:

Zelfs kleine broer speelt daar nu graag mee. Maar ze begon duidelijk wat uit de Duplo te groeien. Toen kregen we van de mensen van Lego de kans om de Lego Movie te zien in avant première (een hit!), én kreeg ze de Cloud Cuckoo doos:

En toen was het vakantie, en we stonden aan een speelgoedwinkel, en we gingen eens rondkijken voor een nieuwe glijbaan voor in de tuin, maar de Lego afdeling is aantrekkelijk. Verleidelijke oogjes en lief gezeur en een half uur later gingen we naar huis met de Kleine Zeemeermin. Leeftijd 5-12, eigenlijk perfect voor haar vanaf nu. Ze houdt de kleine Legoblokjes angstvallig weg van kleine broer en was zo trots dat ze deze volledig zelf gebouwd heeft (met aanwijzingen van mama en papa):

En ik moet toegeven, ik vond het een tikkeltje spijtig dat ze niet voor Merida ging. Maar aangezien ze Brave nog niet gezien heeft was dat natuurlijk nogal moeilijk 😉

2 thoughts on “De lego leeftijd

  1. fie

    Ik vind die kleine zakjes wel leuk, de paasklok gaat die bij ons wel in een ei kunnen verstoppen denk ik.

Geef een reactie