Kaartjes

Is dat in uw portefeuille ook zo’n probleem, die massa “klantenkaartjes”? Vroeger nog allemaal in papier met stempelkes, maar we moeten met de tijd mee, dus  zijn het nu meestal bankkaart-vormige plastic gevalletjes, al dan niet met een barcode. Maar als je zo de meeste gezinsaankopen doen, wordt dat een beetje veel, na een tijdje:

 

Die krijg ik dus allemaal niet meer in mijn portefeuille hé! Nog een geluk dat Delhaize en Albert Heijn de sleutelhanger versie van hun barcodekaartje meegeven met de kaart, die hangen beide mijn sleutelbos wat dikker te maken naast de Bob sleutelhanger.

 

Mijn oplossing is dus dat ik ze allemaal uit mijn portefeuille heb gesmeten en een portemonneetje van de zakjes binnenin heb ontdaan zodat ik nu een “pastasje” heb. Nog iets extra om in de handtas mee te dragen. Naast het medicijnentasje en het lossespullentasje. En de moleskine. De badge  voor het werk. In de portefeuille steekt het nog vol “officiële” kaarten: mijn eigen identiteitskaart, SIS-kaart (gelukkig bijna vanaf), kaart voor hospitalisatieverzekering, de kids-ID voor Manon, haar hospitalisatiekaart, SIS-kaart, en nog eens dat alles voor haar broer.  De kartonnen klantenkaarten, want die bestaan nog steeds, zoals de kousenkaart van de Veritas, zitten ook nog in de  portefeuille.

Hoe doen mannen dat?

5 thoughts on “Kaartjes

  1. Steven

    Mannen geven alle kaarten aan de vrouw en vertellen bij elk winkelbezoek dat ze de kaart vergeten zijn en “dat ze het ticketje met de punten wel zullen bijhouden voor volgende keer”

  2. Gudrun

    Die FidMe ga ik ook eens uitproberen! Want ik heb al een hele tijd zo een apart ‘portefeuilletje’ voor al mijn kaarten (nog dikker dan hier op de foto) & ik pas toe wat Steven zegt “oei mijn kaart ligt nog in de auto, kan u mij even opzoeken aub?” Soms werkt dat, soms niet, dus vaak heb ik zo een ticketje maar laat ik mijn punten later niet op mijn kaart zetten (bv Paradisio), maar ze vallen me op zijn minst niet élke keer lastig met “wenst u een klantenkaart?”.

  3. Ik las ergens op een blog een systeem met een sleutelhanger. Je maakt een gaatje in alle kaartjes met de perforator en steekt ze één voor één aan de sleutelhanger. Vond ik zeer handig en dat ga ik zo gauw mogelijk doen ook!

  4. Vanaf april zullen wij ook met een plastieken klantenkaart werken die je bij in je leuke portemonneetje kan steken. Meer informatie hierover zal je nog ontvangen in onze winkels en in een nieuwsbrief.

    Groetjes van Veritas-team

Geef een reactie