Secret Santa gekregen

Ik kreeg perfect op Kerstavond mijn Secret Santa in de bus van deze dame. Mijn man en dochter legden het netjes onder de kerstboom bij de andere pakjes, want ik werkte die dag nog in de aanloop naar een weekje verlof. Bij het openen van de pakjes die avond was dit het eerste dat er moest aan geloven. De kleurige strik eraf en huppekee!

Ik kreeg een pot met koekjes, het deksel van de pot leuk versierd met washi tape. Ik kreeg een heerlijk warme blauwe col-sjaal, een kleur die ik nog niet had! En ik kreeg prachtige hanger-oorbellen, strak en stijlvol. Allemaal zelfgemaakte spullen, de sjaal kan je ook op haar blog terugvinden. De koekjesbokaal ga ik naderhand waarschijnlijk omtoveren tot de geurverfrisser die ik intussen ook op haar blog zag staan.

 

 

Bedankt voor de super leuke geschenken, Gerhilde! Elk stuk een schot in de roos!

One thought on “Secret Santa gekregen

  1. Ik ben blij dat jij er blij mee bent! Gelukkig heb je een duidelijk pinterestbord, dat hielp wel. Vooral de kleuren waren een gokje, ik ben opgelucht dat ik goed gegokt heb!

Geef een reactie