Op stap met Dora

Manon is dol op Dora. Toen de mensen van Oona ons uitnodigden op een wandeling met Dora in het Mechelse Tivoli park dacht ik geen twee keer na! Terwijl de kinderen op stap gingen met Dora en een rondleiding kregen in de bijhorende kinderboerderij kregen de ouders uitleg over de opvoedkundige waarden die in Dora vervat zitten, de icoontjes waaraan je de thema’s van de verschillende Nick Jr. programma’s kunt herkennen en kregen we een sneak preview van de nieuwe Nick Jr. app, waar ik het later zeker nog over zal hebben! Maar geniet eerst even mee van dat stralende gezichtje:

Deze diashow vereist JavaScript.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s