Er is er één jarig!

Vier jaar al. Waar is dat allemaal naartoe? Het kleine prutsje baby is een wijsneus van een kleuter geworden, die kan rologen als een tiener maar wanneer ze uit bad komt toch echt wel haar kindjeshanddoek met kap nodig heeft. Om 5u ‘s ochtends staat dat aan mijn bed om te melden dat ze net tot de conclusie kwam dat haar favoriete pop niet in haar bed ligt en o ja ze deed ook pipi op de pot, of ik die even kan gaan schoonmaken.

Ze vulde apetrots de uitdeelzakjes voor de klas (gelukkig een klein klasje van slechts 13 kindjes) met snoepjes en speeltjes uit de Hema: 2 stempeltjes, een ballon, een mini bellenblaas, een doosje geconfijt fruit en een chocolaatje. Ze koos appelcake als taart waar ik wel suikerhartjes op moest strooien. Ze sprong in het rond met het idee dat ze straks op de troonstoel mag zitten in de klas.

Gelukkige verjaardag mijn kleine meid, geniet van al de aandacht!

image

2 thoughts on “Er is er één jarig!

    1. Ik maakte een afweging: hiermee zijn ze iets achteraf en zijn het geen suikerbommen, en de prijs was dezelfde. Ze waren er blijkbaar heel blij mee.

Geef een reactie