Schrammen en krabbels

Een mens haalt “voor het geval dat” vanalles in huis, vooral als je kinderen hebt: ontsmettingsmiddel, zalf, flamazine,… Maar veel te vaak zit ik dus met een hoop verpakkingen die ik hoop en al 4 keer gebruik en daarna is dat spul zo ver voorbij de uiterste houdbaarheidsdatum dat ik het maar wegkieper.

Nu leerde ik dankzij een pakje in de post het bestaan kennen van hydra gels.

Ik liet de bijsluiter eens nalezen door een vriendin die wel wat afweet van ontsmetting en zo (medisch beroep), een mens kan nooit zeker genoeg zijn, en zij bevestigde dat het inderdaad een goed ontsmettende en afdekkende gel is. Ik heb het nu een paar keer kunnen gebruiken, en ben er wel tevreden over. Nu heb ik 1 ding in huis dat 3 andere tubes vervangt. Plaats in mijn kast!

Benieuwd of ik het straks nodig ga hebben, tijd voor het bakken van een hoop taarten, en ik verbrand mij meestal eens aan de oven…

Geef een reactie