Awesome Lego Star Wars Giveaway!

Het is bijna Sint Maarten, voor de Aalstenaars, en daarna Sinterklaas, en de andere eindejaarsfeesten laten ook niet lang meer op zich wachten. Dat samen met de opening van de eerste Belgische Lego store was reden genoeg om te vieren, vonden ze bij Lego. En daarom mag ik van giveaway doen!

Ik mag 2 fantastische sets weggeven! Ik kon kiezen welke soort sets ik wilde weggeven, maar geeky me flipte natuurlijk op de Star Wars sets. Ik mag ze misschien niet zelf houden, maar dat wil niet zeggen dat ik niet de sets zou kiezen die mijn voorkeur zouden hebben, nietwaar?

Doos 1: een Lego Store exclusive JEK-14’s Stealth Starfighter

Doos 2: De Lego Star Wars Advent Kalender 2013

Ik mag deze dus weggeven, een hoofdprijs en een tweede prijs. Wat moet je hiervoor doen? Ik zou het fijn vinden moesten jullie ook mijn facebook pagina beginnen volgen. Mijn volgers daar hadden zelfs de mogelijkheid om extra winstkans te krijgen voor deze giveaway, en 2 deelnemers zullen die dus al zeker krijgen! Maar om echt te kunnen meedoen aan de trekking wil ik graag van jullie in de comments hier, of op facebook, het antwoord op de vraag: welke is jouw favoriete Star Wars film? En dat mag ver gaan: ben je geen fan van de films maar eerder van de tekenfilms? Kan perfect! Ik hoor het graag!

De wedstrijd loopt af op 12 oktober om 12u. De winnaars worden op de blog gepubliceerd en persoonlijk verwittigd voor de ontvangst van hun doos. De onschuldige kinderhandjes hier ten huize zullen de winnaars trekken!

Veel succes!

17 thoughts on “Awesome Lego Star Wars Giveaway!

 1. Doen de Ewok Adventures ook mee? 😀
  But srsly: mijn favoriete film is uiteraard The Empire Strikes Back. De sfeer is veel grimmiger dan Episode IV, alle personages hebben ondertussen hun onschuld verloren.

 2. mijn favoriete film van star wars is 1 the phantom menace.
  ik vind die potracers het beste stuk.
  die film heb ik al heel veel keer gezien

 3. Jeremy Naus

  Bij mij is de favoriet eigenlijk de laatste story arc van Star Wars the clone wars, wanneer Ahsoka beschuldigd wordt van moord. Je krijgt er meer te zien van het leven in Coruscant dan dat je in de films kan zien.

 4. Hugues Villeret

  Return of the Jedi, meestal voor de Ewoks ^.^
  Awesome little bears kicking Empire’s a** ;-D

 5. Danny Huijbrechts

  Zonder twijfel, Empire Strikes Back! Zeer goede plotline, way ahead of its time…blijft een pareltje voor het oog…. en natuurlijk…. de “79th greatest movie character of all time” (dixit Empire magazine) in alle glorie … Boba Fett!!

 6. Omdat ik die adventkalenders van Lego zo leuk vind, vul ik ook gewoon zelf een reactie in!! Ik vind de derde film het leukste, Search for Spock.

 7. wannes

  ik heb lego star wars gezien op cartoonnetwork
  mijn mama kent er niets van!,ze kent niet eens het verschil tusse star trek en star wars!

 8. The Empire Strikes Back, uiteraard. Dark and gloomy, enige karakterdiepte, en vooral geen vervelende Ewoks en Gungans!

  En ik heb het gevoel dat de jongens vooralsnog mijn mening delen. Ik weet ondertussen dus ook wat ik je nog moest teruggeven op de Lego dag!

Geef een reactie