Truukje

Ik krijg heel soms de opmerking dat ik er goed uitzie op dagen waar ik me eigenlijk doodmoe voel. Als ik dat dan zeg krijg ik ook vaak lacherig de opmerking: “Moh! Dat zal wel meevallen, hebt ge mijn wallen al eens bekeken!?”

Ik heb ook wel donkere kringen als ik doodop ben. Maar ik heb daar een truukje voor, om die te verstoppen. Ik leerde dat op een Givani avond.

Men neme een dubbel concealer potlood:

Met de bleke kant trek je een schuine lijn van het raakpunt tussen oog en neus naar beneden toe, tot ongeveer halfweg het oog. Met de donkere kant doe je het tegengestelde vanaf de andere ooghoek, zodat je een met het oog een omgekeerde driehoek maakt. Met een sponsje of penseel “blur” je de lijnen over je wallen heen en hop, verdwenen als sneeuw voor de zon! Nog een beetje mascara en je kan iedereen foppen.

Spelen met lichtweerkaatsing. Geweldig hé?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s