Een bord of zoiets

Ik heb een bord nodig in de keuken. Zo een plaats waar ik snel en makkelijk de boodschappen kan opschrijven wanneer ik het laatste uit een pakje gebruik bijvoorbeeld. Of een kortingsbon in mijn zicht kan laten hangen. Waar het weekmenu op staat en ik me mijn hoofd niet moet breken wat we nu weer gingen eten en of ik alle benodigdheden wel in huis heb.

Vroeger hadden we een metalen whiteboard van bij IKEA. Makkelijk want ook nog eens magnetisch. Maar ik botste daar wel eens tegen, en dan gingen de magneten vliegen. En na verloop van tijd werd die witte verf grauw van de whiteboardstiften.

Toen kwam de nieuwe keuken, en ik merkte meer en meer dat ik mijn bord écht wel nodig heb. Dus keek ik wat rond, en eindigde weeral in mijn geliefde IKEA: het KLUDD glazen memobord!

KLUDD Memobord IKEA Gebruik bij voorkeur whiteboardstiften omdat die makkelijk uit te vegen zijn. Kan horizontaal of verticaal worden opgehangen.

foto: IKEA.be, KLUDD memobord, 12,99€/St.

Een melkglas memobord, dat dus super makkelijk te onderhouden is, zeker in de keuken, en aan een zeer interessante prijs! Er zitten een aantal klemmen bij om briefjes of bonnetjes bij te steken. Ik keek hoeveel plaats er was op de voorziene muur, kocht 2 borden en het resultaat mag er wel wezen vind ik:

image

image

Een boodschappenlijst, een weekmenu, en een kanban style todo hoekje. We zijn terug vertrokken voor wat structuur in het huishouden!

2 thoughts on “Een bord of zoiets

  1. Dankuwel! Ik ben even door je verbouw-blogs aant lopen (hopende op tips 😉 ) en jawel! Je bent de reddende engel geweest in onze lange discussie over hoe we de papiertjes, lijstjes en taken(kanban)bord zouden integreren. Kurk was het compromis waar we beiden niet tevreden mee waren tot nu, onze ontdekking van Kludd hier!
    ttfn
    Annelies

Geef een reactie