Hopla, daar gaan we weer!

Terug aan het werk, en de kleine man vond dat een perfect moment om zichzelf in een snotwaterval om te toveren. Na een berichtje van de crèche op maandag dat hij meer dan 39° koorts had racete ik naar huis, onderweg regelde ik een doktersafspraak en dat mijn man tijdig thuis zou zijn om ons meisje op te vangen terwijl ik bij de dokter zat. Alsof ik nooit pauze had genomen van al dat gepuzzel 😉

Het verdict: snotvalling die een dubbele oorontsteking heeft veroorzaakt. Antibiotica en neusdruppels moeten soelaas brengen. En blijkbaar was dat wel zo: voor het eerst in 2 dagen at hij zijn avondfles volledig op. Het gaat goed!

11 maand vandaag, wat gaat het toch als een sneltrein! Hij trekt zich recht, stapt wat waggelig rond als we beide handjes stevig vasthouden en de eerste kiezen dienen zich aan.

En ziek of niet, alles met de glimlach.
image

Geef een reactie