Endimi test de Arnidol gelstick

Doet uw kind dat ook, zo vallen en botsen en builen en blutsen uit het niets toveren? De mijne in elk geval wel. Manon haar beentjes stonden op een gegeven moment zo vol blauwe plekken dat ik toch even aan de juf vroeg of er iets aan de hand was. De nieuwe schoentjes bleken iets te groot waardoor ze meer viel dan rondliep die week.

Ik kreeg van de mensen van ixX Pharma de Arnidol gelstick toegestuurd om builen en blauwe plekken mee te behandelen. De stick is oa op basis van arnica, wat al vaak gebruikt wordt om op blauwe plekken te doen. Er zit ook duivelskauw in de gel, wat bewezen werking heeft tegen zwellingen.

We hebben nu dus een kruiper/sluiper in huis, die bliksemsnel voortbeweegt. De hoek van de kast had hij zondag echter niet zien aankomen blijkbaar. Gevolg: huilbui, rode vlek, witte streep waar de impact was, zwelling. Dus testen, die stick!

Het resultaat: snel getroost en vandaag nog amper te merken dat hij een botsing maakte. Hopelijk is dat voor de volgende aanvaringen ook zo!

De Arnidol Gel Stick kost 9,90€ bij de apotheker. Wil jij graag eerst een Arnidol stick testen? Ik heb 10 exemplaren om weg te geven. Stuur een mailtje naar annelies AT endimi.be met je adresgegevens en zolang ik er heb stuur ik ze op. Als mijn voorraad op is kan je ook je kans wagen op de website van Arnidol zelf, maar daar is de actie bijna afgelopen!

EDIT 31/07/2013: ik ben uitverkocht 😉

5 thoughts on “Endimi test de Arnidol gelstick

  1. Pingback: Endimi gaat naar de Camargue en neemt mee… |

Geef een reactie