Dot.box

Mijn badkamer is een puinhoop. De luiertafel van Aidan nog het meest van al. Al die ditjes en datjes die je nodig hebt bij het verluieren van de baby: natte doekjes, billencrème, thermometer, wattenstaafjes, tubekes met fysiologisch water, wattekes, …

Dat ligt nu dus op dat randje naast het ververskussen, allemaal op een hoop, met een reservetut erbij. En meneertje heeft dat dus ontdekt. Ik moet hem nog maar op het kussen leggen of zetten en hij heeft iets uit de puinhoop in zijn handjes en meestal al in zijn mond.

Ik overweeg dus de Dot.box van DotBaby te kopen. Ik zag die in de Oogappel catalogus staan.

Ervaringen anyone?

2 reacties op ‘Dot.box

  1. Ik heb hem en vind dat toch wel handig. Het opbergvakje is wel niet zo heel groot, waardoor je niet veel kan opbergen. Maar wat fysiologisch water, neusdruppels, thermometer,… dat lukt allemaal. En het is supergemakkelijk om de natte doekjes tot het laatste velletje gemakkelijk eruit te halen. En ook niet onbelangrijk: het staat mooi 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s