Mikeazowski

Manon is al ietsje ouder dan Boo uit Monsters Inc, maar ze heeft mijn Sully pluche ontdekt. Het monster dat monsters wegjaagt. Hij deelt die rol wel met Cavia (pluche uit den IKEA), maar die laatste dient vooral als nachtmerrievreter. Met wisselend succes, zoals u wel kunt raden. Ze heeft het wel voor monsters tegenwoordig. Ik krijg het piekfijn uitgelegd: zij doet van “raawr” en wij moeten gillen. Niet te hard, mind you, want dan doen haar oren pijn. Een gewone “aaaah!” is voldoende. Ze wandelt dan weg met een voldane glimlach op haar gezicht.

Ik heb in elk geval hartelijk gelachen met Monsters Inc. destijds. En nu komt er een prequel (waar hebben we dat nog gehoord?)

Het plot:

But this is Disney and Pixar, people! Wat kan er misgaan? De schattigste en meest hilarische dingen komen daaruit, dus kijk ik enorm uit naar deze animatiefilm die deze week in première gaat. De Vlaamse versie zal op 23 juni in première gaan.

Hier de trailer voor de nieuwsgierigen:

Ik lachte mij al te pletter met de trailer, de film wordt buikpijn denk ik dan zo 😉

Enjoy!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s