4 op een rij

De zoon mocht niet onderdoen voor de dochter. Ze hebben hetzelfde babygezichtje, hoewel ik nu al kan zien dat hij heel andere trekken zal krijgen dan zijn zus. In een aantal dingen gaan ze gelijk op. Tanden krijgen bijvoorbeeld: eerst 2 onderaan, vrij snel na elkaar. Dan een paar maanden niets. Dan 4 tegelijk. De uiterst linkse snijtand zit er al door en als ik het goed zie en voel gaan ze van 4 op een rij doen, van links naar rechts.

Het mannetje is er natuurlijk behoorlijk lastig van, heeft intussen ook terug een verkoudheid (rotweer dat eindelijk gedaan is, rijkelijk laat) en heeft regelmatig verhoging tot lichte koorts toe. Hij krijgt dus regelmatig wat teegel en een koude bijtring. En wij hebben korte nachten. Vorige nacht nog een half uur met hem op schoot gezeten om hem te kalmeren. Hopelijk heeft de diarree van de creche hem niet te pakken gekregen, dat kunnen we nu missen als kiespijn. (hebdem?)

Geef een reactie