Bonk

Toen ik Manon ging ophalen van school haastte de dame van de opvang zich om te melden dat Manon gevallen was. Op haar gezicht. Ze hadden een bloedneus gestelpt en ijs op haar lip gelegd, want die was behoorlijk gezwollen. Manon barstte vrijwel direct terug in tranen uit toen ze mij zag.

Het zag er toch behoorlijk lelijk uit, dus gingen we nog even langs de huisdokter die direct een plaatsje maakte voor ons. Het verdict: het ziet er erger uit dan het is. Bloedneus netjes gestelpt en geen teken van erger, lip wat gebarsten hier en daar maar niets dat niet vanzelf zal genezen. Gewoon rustig laten doen en drinken met een rietje, eten met een lepel om de lip wat te sparen.

En dan de kers op de taart: vandaag is klasfotodag… Ze vroeg om een staartje om op de foto te gaan, zodat ze mooi zou zijn…

Geef een reactie