Fokkiesjamien

Onze Nespresso op het werk was er bijna aan. Gelukkig is één van de collega’s nogal een technisch aangelegde kerel, die de machine redde, ontkalkte en terug bruikbaar maakte. Anders waren fokkiesjamien-achtige situaties ons deel geweest vrees ik.

Maar goed ook dat de machine nog werkt: ik kreeg een klein pakketje proevertjes van de nieuwe Douwe Egberts lungo creations capsules om eens te testen.

Lungo Euforia packagingLungo Audacia packagingLungo Grazia packaging

De Euforia is pittig, niet echt mijn ding, ik heb graag zachte koffietjes. De Audacia is al meer naar mijn smaak met een wolkje melk erbij. De Grazia is mijn favoriet. Deze ontwikkeling in de beschikbare smaken van Douwe Egberts vind ik echt tof. Meer beschikbare smaken die echt wel lekker zijn geworden.

Geef een reactie