Cyberlive 2.3.1

Dit weekend deed ik nog eens van flits naar de toekomst. LARP (live action roleplaying) doe ik nu al meer dan 10 jaar, het bestaat in vele vormen, maar deze specifieken heb ik toch wel in mijn hart gesloten. Na een paar mindere events wilde ik het toch nog eens een kans geven, en dat heb ik mij niet berouwd!

De Cyberlive wereld is zowat een magische cyberpunk wereld die een paar honderd jaar in de toekomst geplaatst is. Dit wil zeggen: moderne technologie en magie gaan er hand in hand. De typische latex handwapens worden aangevuld met laserwapens, uitgebeeld met Nerf-wapens die wat aangepast zijn voor een meer realistisch uitzicht. Mijn personnage is een zogenaamde “battlemage”, ik kan mezelf dus behoorlijk goed uit de nood helpen, en dat was nodig!

De organisatie had het deze keer compleet anders aangepakt: Het event duurde slechts 12u, maar in ruil was de prijs zeer laag, de locatie misschien wat klein maar goed gebruikt en verdeeld, en vol actie en intrige. Ik wist op het einde van het event niet meer waar een puzzelstuk begon en waar het eindigde. De volgende vindt eind augustus plaats. Tegelijk met Boombalfestival. Dat wordt nog een harde noot om te kraken: to larp or to dance? That will be the question…

Een paar sfeerfoto’s:

image

image

image

2 thoughts on “Cyberlive 2.3.1

  1. Eva V.

    Super! Ik speel zelf enkel vampire the mascarade. Maar we hebben van cyberlive wel een boek of twee liggen geloof ik. Klinkt echt tof.

    1. Cyberlive is vrij gebaseerd op Shadowrun, dus het zou mij verbazen dat er boeken over zijn 😉 maar in elk geval super setting 🙂

Geef een reactie