Wat moet je doen als je buiten speelt bij warm weer?

Kleine meid kijkt graag naar Disney Junior. Leuke tekenfilms, ze houdt vooral van het nieuwe Disney Prinsesje, Sofia, en ook van Doc McStuffins. Doc stelt op het einde van elke aflevering een vraag en vaak komt deze ook terug: “Wat moet je doen als je buiten speelt bij warm weer? Veel water drinken!”

Een kleuter laten rondlopen met open bekers water is natuurlijk vragen om ongelukjes. Buiten is dat niet zo erg, maar binnen is het altijd weer dweilen geblazen. Gelukkig zijn er een massa bekers met rietjes beschikbaar tegenwoordig. Die van Oxo Tot blijven bij mijn favorieten:

BabyproductenBabyproductenBabyproducten

Het rietje plooit weg onder het deksel wanneer je dat draait. De bekers bestaan in 2 formaten: 200 ml en 325 ml.

En om je kind met een potje fruit te laten rondlopen zonder dat het overal naartoe stuitert wanneer ze ermee rondlopen hebben ze nu ook een leuke: het flippy snackdoosje! Het silicone deksel laat toe dat ze de fruitjes er uit halen maar het fruit kan er niet zelf uit bij rondhuppelen of vallen.

Beetje de potjes versie van hun flip-top wasmand. Top!

Foto’s: Oogappel.be

Geef een reactie