Zielige ziekjes

Met kinderen geraak je er niet onderuit hé. Eerst een week of 5 dat de baby van de ene sinusitis in de andere sukkelde. Het kind zat zodanig verstopt dat het snot langs zijn traankanalen een weg zocht en hij er een dubbele oorontsteking van kreeg. 3x herviel hij. De osteopate ontdekte een onderliggende schimmelinfectie en sinds we dit behandelen lijkt hij echt wel definitief aan de beterhand. Mogelijk heeft die schimmel kans geroken na de stevige antibioticakuren om de ontsteking aan te pakken. En de bovenste tandjes die beginnen te duwen.

De jongste doet het beter, dus is het de oudste haar beurt. Koortspieken, hoesten, zielig bij de mama hangen en niet willen meewerken. Zo’n kleutertje dat in een bolletje op je schoot ligt en enkel wat aan TV-staren doet. De dokter had er geen goed oog in en schreef een paar stevige siropen voor. Die doen blijkbaar wel hun werk, ze is al terug een pak hupsiger.

This, too, shall pass.

Geef een reactie