Vertrouw roze?

Ik kreeg van de Insiders nog eens wat flessen Roze toegestuurd. Toftof! Ik heb al een beetje ervaring met Vanish, maar dan in poedervorm. Eerlijk gezegd was ik toen niet echt tevreden, vooral de “wit” variant vond ik niet zo spectaculair als beloofd.

De kleine meid had op een gegeven moment eens goed met haar spaghetti bolognese gespeeld. De vlekken kreeg ik na een paar wasbeurten nog steeds niet uit haar mooie rokje, en het lag al klaar voor de voddenmand. Om de één of andere reden kwam het terug bij het wasgoed terecht. Nog één keer dan maar, met een dosis pas gekregen Vanish gel in de trommel erbij.

Het resultaat? De vlekken zijn WEG! Ik snap het nog steeds niet! Vanish gel: goedgekeurd! (amai!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s