Sport op school

De kleutertjes krijgen ook turnles op school. De aparte turnleerkracht legde het piekfijn uit tijdens de oudercontact in september: we gaan met de bus naar de sporthal, daar doen we de schoentjes uit en er wordt geturnd op kousevoetjes. Er zijn geen sportschoentjes nodig, wel is het handig als de kindjes comfortabel gekleed zijn op die dagen.

Maar de eerste kleuterklas is in onze school ook instapklas voor de peutertjes, en sinds 7 januari zijn er een hoop kindjes bijgekomen die zelf hun schoentjes nog niet goed kunnen uit doen. Een hoop tijdverlies voor de turnjuf dus. Vorige week woensdag zat er een briefje in de boekentas: of we de kleutertjes op maandag en woensdag met echte sportschoenen naar school kunnen sturen, zodat die niet meer aan en uit moeten voor de turnles.

Ik ging dus nog maar eens op soldenjacht hé. Ik vond deze schattige dingen, Manon is er ronduit dol op!

20130121_175338

2 thoughts on “Sport op school

Geef een reactie