Wat? 14 weken?

Time flies when you’re having fun. Het is ongelofelijk hoe snel het gaat wanneer je denkt een zee van tijd voor je te hebben. Het is ook raar hoe weinig je écht gedaan krijgt tijdens deze periode. Baby verzorgen, kine, huishouden in een nieuwe routine krijgen.

In elk geval, Aidan is nu de kaap van de 14 weken gepasseerd. Hij begint echt te spelen nu, heeft zijn handjes ontdekt, nog even en hij kan kraaien van plezier. Vandaag zo een paar heerlijke momenten beleefd tijdens het uitpuffen op de mat bij de kine na mijn laatste sessie. Ons meneertje amuseerde zich rot!

En blijven groeien als kool hé. Hij volgt netjes de curve op P85, redelijk groot baasje dus. Hij draagt kleertjes maatje 68 nu, ja dat is 6 maand en hij is er amper 3, ja. Hij eet ook vrij veel, maar aangezien hij de curves volgt is dat ok. Dankzij of ondanks zijn eetlust heeft hij vrijwel vanzelf een nachtroutine ingebouwd. ‘s Nachts laat ik hem om eten vragen. Slaapt hij door, dan slaapt hij door. Dat geeft mij nu standaard nachten van 8u en af en toe een uitschieter van 10u. Wow.

Nu ja, het is natuurlijk hoe je het bekijkt: per nacht moet ik er toch een keer of 3 uit om een verloren tutje terug te bezorgen. Het is niet 8u slapen als een blok, en dat is ook beter zo, hij volgt duidelijk een gezonde slaapcyclus. Vandaar dat we vanaf nu beide kindjes tegelijk in bed leggen en dan zien we wel hoe dat verder loopt, met een laatavondvoeding wanneer ik naar bed ga.

Aidan

 

Onze kleine man wordt zeer snel groot…

Geef een reactie